Atomputer

For mange, mange år siden kom jeg over et sett gardiner i en liten bruktsjappe på Grünerløkka. Dette var før ting fra femti- og sekstitallet hadde blitt populært og jeg fikk kjøpe dem for nesten ingen penger. De har ligget i en boks i alle disse årene, siden vi ikke har vinduer de passer til. En liten bit har blitt en veske med bambushåndak, men resten har ventet på en passende anledning til å bli brukt.

20130310-124531.jpg

Nå har gardinene fått nytt liv som puter! Er de ikke lekre? Ved innkjøp av ny sofa meldte nemlig behovet for puter seg raskt. Orlando fra Bolia er nemlig både lav i ryggen, og rundt en meter dyp. Så her langt rekker de korte bena mine når jeg sitter innerst i kroken:

20130310-123656.jpg

Greit med litt puter da.

Fin sammen med Wonder Woman-puta og den svenske ikeaflamingoen er de også!

20130310-124705.jpg

Disse er ikke sydd like nøye som tidligere nevnte puff. Jeg benyttet meg skamløst av tidligere sømmer og jarekant for å slippe unna med å sy minst mulig. Ikke gadd jeg å sette i glidelås heller, men bare brettet over, slik sengetøyputevar er laget. Av og til forundrer det meg at jeg lager så mange saker, jeg blir nesten alltid irritert og kjeder meg fort. Men det er så mye av det jeg har lyst på som ikke finnes, og da må jeg jo lage det. Nærmest på trass. En gang skal jeg fortelle dere om trassgenseren jeg strikker. Eller, som jeg strikket på, men som nå ligger og irriterer meg i en boks. Trasskreativ, det er det jeg er.

(hvis dere lurer; ja, det er en lekker, gul byggelampe dere ser benet på der bak sofaen. Veldig kjekt da, den gir dagslys i absolutt hele stua, hehe!)

Elin

Maksimalist. Urban. Reiseentusiast. Retroromantiker. Kitsch.