Leken stil

Jeg får av og til spørsmål om hva slags stil vi har hjemme. Si det? Jeg er veldig imponert over de som greier å gjennomføre en stil til punkt og prikke. Jeg får det ikke til. Samtidig er vi opptatt av interiør og design, og svært lite er (helt) tilfeldig her i leiligheten.

90% av møblene våre er arv eller bruktkjøp. Det er mye teak (Brukt! Gammel! Ville aldri kjøpt ny teak. Lover, kors på halsen), elementer fra femti-, seksti- og syttitallet, mye religiøs kitsch fra Mexico, Polen og Zambia (og internett), popkultur, amerikana, leker (både barnets og vårt), farger og gøy. Jeg blir trassig når noe blir en gjenganger i interiørbloggene, og er fremdeles litt snurt over at ting jeg har likt lenge har blitt poppis. Jada, skikkelig barnslig.

Av og til blir jeg litt matt over alle greiene vi eier, og blir veldig glad når vi kan bruke noe vi allerede har, i stedet for å kjøpe nytt. Som å bygge en holder til Wii-sensoren i Lego. Som matcher huset til Rasberry pi-en (som visstnok er en eller annen slags datamaskin/harddisk/et-eller-annet) som står under TV-en.

Fargerikt og fint!

20130401-154724.jpg

Elin

Maksimalist. Urban. Reiseentusiast. Retroromantiker. Kitsch.