Redda porselinet, död eller levande!

Vel, levende, iallefall.

I helgen var det loppehelgen over alle loppehelger med over 20 loppemarkeder i Osloregionen. Jeg elsker loppemarkeder, og er så heldig at jeg får jobbe med ett også, siden sønnen min spiller i korps. Jeg gjør stadig mange fine funn. Som regel har jeg bestemt meg på forhånd at nå skal jeg ikke kjøpe noe, vi har ikke plass, vi har alt vi trenger og nei, nei, nei. Men så kommer siste dagen da, og det står igjen noe som ingen har kjøpt. Så føler jeg at jeg må redde det. Tenk om ingen andre gjør det! Tenk om serviset/vasen/piknikkofferten/kåpa/insert whatever ikke får et godt hjem! Så da må jeg nesten kjøpe det da.

Denne sesongens loppefunn besto av en grønn metallampe fra søttitallet som jeg ikke aner hvor jeg skal henge, og dette fine institusjonserviset fra Porsgrund porselen. Det som er fint med institusjonservise er at det tåler alt. Vintageservise som tåler oppvaskmaskin! Kan ikke bli bedre enn det. Dette har kanskje bodd på et hotell, en cafe i en kantine eller på et sykehus. Håper jeg finner mer av det!

20130418-192102.jpg

Det er perfekt til en kveldsmatbolle med havregrøt.

20130418-194132.jpg

Elin

Maksimalist. Urban. Reiseentusiast. Retroromantiker. Kitsch.