Spiong!

For cirka en måned siden så parsellen ut som et overgrodd villniss som det var helt utenkelig at noe som helst spiselig skulle kunne gro på.

20130613-232538.jpg
Men en måned hardt arbeid har båret frukter (haha). Min parsellpartner og jeg har gravd, luket, vendt, lagt på kompost, flyttet planter, tynnet, klippet ned og sådd. Vi har til og med sjarmert til oss fem fine pallekarmer.

En liten tur til den fine nye butikken i Botanisk hage har det også blitt tid til, og der fant jeg disse morsomme spiralplanteklatregreiene.

20130613-232433.jpg

De hadde noe ala teltplugger som skulle holde dem nede, men spiongen var for sterk, så de spratt til himmels. Et par digre steiner gjorde susen, og rundt dem har vi sådd ulike bønner. En av dem er rosenbønne, de andre hadde jeg bare samlet i en pose uten å skrive navn på, så det får vi se hva blir til, rett og slett. Rosenbønner var visstnok Roald Dahls yndlingsgrønnsak som barn, men jeg aner ikke hvor jeg har det fra. Høres kult ut da.

20130613-232450.jpg

Elin

Maksimalist. Urban. Reiseentusiast. Retroromantiker. Kitsch.