Vinyl head

Det er sommer, og jeg vil ha blomster i håret. Og selvsagt ikke en alle andre har. Jeg ble derfor hoppende glad da jeg fant disse fantastiske blomstene fra The Wreckerd Mill. De er laget av gamle vinylplater (no good records were harmed), og du kan selv velge farger.

20130630-195928.jpg
De som lager dem er et par fra Nashville, Tennessee, og de ble ganske gira over å få en ordre fra Norge (deres lokale postkontor ante ikke at Norge lå utenfor USA). De har holdt på i ca tre måneder og regnet ikke med at noen utenfor deres lokalmiljø viste om dem.

Sjekk dem ut, de lager mye fint, ikke bare hårblomster. Blant annet disse øredobbene, faktisk mine første diamanter! :D

20130630-200106.jpg

(Nettet er fra Oslo Roller Derby, blomsterbedet fra Slottsparken)

Elin

Maksimalist. Urban. Reiseentusiast. Retroromantiker. Kitsch.