Loppesesongen har startet!

Loppesesongen har startet og jeg måtte «redde» et par objekter denne gangen også … Hva om de ikke hadde fått gode hjem? Det hadde vært fryktelig. Kunne ikke la det skje. Niks.

Årets objekter er den brune lysestaken fra figgjo og den snåle i teak bakerst med grønn keramikkskål øverst.

Vasen i forkant fant jeg på Oslo Roller Derbys loppemarked i våres, de to like stakene i teak er fra en bruktmesse på Lillestrøm (genialt med bruktmesse og spillmesse samtidig! Gøy for hele familien!) og de to i alabast er arv. Styggfine, vil jeg si.

Denne vinduskarmen har tydeligvis blitt den brune seinsekstitallsvinduskarmen, mens den andre er en litt mer glæmma femtitalls variant med sølv, emalje og pressglass. Mer om den en annen gang. Den er ikke ryddet nå.

20130829-203811.jpg

Elin

Maksimalist. Urban. Reiseentusiast. Retroromantiker. Kitsch.